Mit MA – hvad er det?

Du finder indgangen til Mit MA øverst til højre på hjemmesiden. Log på med MitID.

Mit MA er et særligt område på hjemmesiden, hvor indholdet er skræddersyet til dig, som er medlem af MA. Kort sagt vil vi gerne give dig et let overblik over dit medlemskab og dine muligheder – og servere personaliseret indhold baseret på din situation (ledig, beskæftiget, studerende) og dine interesser.

Og hvad betyder det konkret?
Mit MA har vi samlet dine arrangementer, dine møder, dine nyhedsbreve, dine værktøjer, anbefalede events, eksklusive videoer kun for medlemmer oma. Indholdet udbygges løbende (Mit MA gik live den 13. januar 2021).


Også adgang til den ‘gamle’ selvbetjening
Der er også fra Mit MA direkte adgang til den gamle selvbetjening. Du skal ikke logge ind en gang mere, når du først er logget på Mit MA. Brug selvbetjeningen, når du skal sende MA en besked, læse et brev fra MA, udfylde en blanket mm. For at gøre det endnu nemmere at finde bestemte sider i selvbetjeningen, har vi i venstremenuen på Mit MA (-> Selvbetjening) samlet en stribe direkte links til de mest besøgte sider i selvbetjeningen.

Få endnu mere skræddersyet indhold: Oplys dine interesser
Jo mere vi ved om dine interesser, jo bedre kan vi servere indhold på Mit MA, som interesserer dig. Markér derfor venligst dine interesser, når du logger på Mit MA første gang. Du kan altid ændre dine indstillinger igen under Min profil. 

Noget, der undrer på Mit MA?
Selv om vi har testet meget, så kan der være noget, som ikke sidder lige i skabet eller måske bare undrer dig. Skriv meget gerne til input@ma-kasse.dk med din kommentar – på forhånd tak.

God tur på Mit MA – klik her, og besøg din helt egen side nu!

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00