Medlemskab

Dine fordele som ordinært medlem

Vi er ikke den rette a-kasse for alle.

Men du er kommet til den rigtige a-kasse, hvis du har en baggrund inden for et af vores specialer: Humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik. Prisen finder du her.

Det gælder, uanset om du er nyuddannet, lønmodtager, freelancer eller projektansat, eller du driver din egen virksomhed. Det er nemlig profilerne for vores ca. 86.000 medlemmer – og ekspertisen hos vores rådgivere.

Så forvent, at vores rådgivere:

  • guider dig gennem dagpengejunglen, så du får den økonomiske støtte, du har krav på, hvis du bliver ledig.
  • giver dig den nødvendige sparring og rådgivning, så du hurtigst finder vejen til dit nye job.

Indmeldelse her!

Og så er der de andre konkrete grunde til at vælge MA:

Akademiske a-kasser koster stort set det samme – så vælg den rigtige for dig

Alle a-kasser er gratis, imens du læser. Og når du er færdig, koster alle de akademiske a-kasser næsten det samme… en lille fadøl om måneden til forskel og endnu mindre efter skat. Så vælg den a-kasse, som kender dig og dit arbejdsmarked bedst – dét er der penge i.

Bliv del af et fagligt fællesskab

Som medlem hos MA får du ikke kun adgang til rådgivning af vores eksperter om dine dagpenge og din karriere.

Du får også adgang til et fagligt fællesskab med ca. 86.000 medlemmer.

Det er ildsjæle, du har mulighed for at møde i vores mange workshops om jobsøgningsstrategi, den gode ansøgning, LinkedIn osv. Eller som du kan netværke med i vores utallige branchearrangementer, virksomhedsbesøg og events.

Se nærmere på MA’s mange arrangementer.

De konkrete tilbud du får

Som medlem hos MA har du gratis adgang til vores brede udbud af kurser og møder, ligesom du til enhver tid kan booke en individuel karrieresamtale.

Hvis du er ledig, kan MA yderligere tilbyde:

1. Din personlige karrierådgiver: Du vælger frit, hvilken karriererådgiver du ønsker at sparre med, indtil dit første job er i hus.

2. Effektiv sparring på din jobsøgning: Gennem vores mange workshops får du hjælp til din kompetenceafklaring og til at udforme en fokuseret ansøgning og et skarpt cv. Vi guider dig frem til den bedste jobsøgningsstrategi ud fra din uddannelse og dine kompetencer, og du får opgraderet din LinkedIn-profil.

3. Indgang til arbejdsmarkedet:

  • Branchearrangementer – du kan deltage på vores mange branchearrangementer, hvor du gennem dialog med de deltagende virksomheder og organisationer får branchekendskab, indblik i jobåbninger og mulighed for netværk med potentielle arbejdsgivere.
  • Events – MA inviterer til events som ”Velfærdens Innovationsdag”, iværksætterievent’en TechBBQ og Folkemødet. Her kan medlemmerne få inspiration, ”jobspotte” og netværke med potentielle arbejdsgivere.
  • Talentprogrammer – MA afholder hvert år talentprogrammer, hvor vi sammensætter forskellige fagligheder til at løse konkrete virksomhedsudfordringer. Senest deltog fem store virksomheder med en aktuel udfordring, og 60 medlemmer gav bud på løsninger på opgaven.
  • Virksomhedsbesøg – MA arrangerer virksomhedsbesøg, hvor du får konkret indblik i virksomhedskultur, arbejdsopgaver og medarbejderprofiler.
Vi kender vejen til dit drømmejob

Fordi vi er specialister i din uddannelse, dine kompetencer og det aktuelle arbejdsmarked, kan vi sammen udvikle en effektiv jobstrategi for dig.

Det indebærer, at du bliver helt klar på:

  • i hvilke typer af job og brancher du kan tilføre maksimal værdi med den specifikke baggrund, du har.
  • hvordan du bedst præsenterer dine kompetencer og styrker over for potentielle arbejdsgivere.
Mød os lokalt

MA har kontorer i både Aalborg, Odense, Aarhus og København.

Det er herfra vi følger med i det lokale arbejdsmarked og rådgiver vores medlemmer.

Klik for informationer om kontorernes adresser, adgangsforhold mm.:

Sådan optjener du ret til dagpenge

Du kan optjene ret til dagpenge på baggrund af enten arbejde eller uddannelse.

Er du blevet optaget i MA på baggrund af din uddannelse, får du ret til dagpenge en måned efter uddannelsens afslutning. Har du allerede været medlem i mindst et år, slipper du dog for karensmåneden og får dagpenge fra første dag.

Er du derimod optaget i MA på baggrund af arbejde, skal du have været medlem af en a-kasse i mindst et år. Inden for medlemsperioden skal du som fuldtidsforsikret have tjent 263.232 kr. på baggrund af en summering af al A- og B-indkomst og overskud i selvstændig virksomhed. Du kan maksimalt medregne 21.936 kr. pr. måned. Som deltidsforsikret skal du have tjent mindst 175.488 kr., hvor du maksimalt kan medregne 14.624 kr. om måneden.

Ekstra økonomisk tryghed: Lønsikring

Med dit medlemskab af MA er du sikret ret til dagpenge – godt 19.000 kr. om måneden for de fleste, som er i beskæftigelse. Med en lønsikring kan du lægge op til 30.000 kr. oveni pr. måned. En lønsikring er en god måde at sikre dig mod en større økonomisk nedgang, hvis du mister dit arbejde. Den mindsker afstanden mellem dagpengene og din tidligere løn betydeligt.

Læs mere om lønsikring her.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00