Medlemskab

Overvejer at blive ordinært medlem

Vi er ikke den rette a-kasse for alle.

Men du er kommet til den rigtige a-kasse, hvis du har en baggrund inden for et af vores specialer: Humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik. Prisen finder du her.

Det gælder, uanset om du er nyuddannet, lønmodtager, freelancer eller projektansat, eller du driver din egen virksomhed. Det er nemlig profilerne for vores mere end 76.000 medlemmer – og ekspertisen hos vores rådgivere.

Så forvent, at vores rådgivere:

  • guider dig gennem dagpengejunglen, så du får den økonomiske støtte, du har krav på, hvis du bliver ledig.
  • giver dig den nødvendige sparring og rådgivning, så du hurtigst finder vejen til dit nye job.

Og så er der de andre konkrete grunde til at vælge MA:

Bliv del af et fagligt fællesskab

Som medlem hos MA får du ikke kun adgang til rådgivning af vores eksperter om dine dagpenge og din karriere.

Du får også adgang til et fagligt fællesskab med over 76.000 medlemmer.

Det er ildsjæle, du har mulighed for at møde i vores mange workshops om jobsøgningsstrategi, den gode ansøgning, LinkedIn osv. Eller som du kan netværke med i vores utallige branchearrangementer, virksomhedsbesøg og events.

Se nærmere på MA’s mange arrangementer.

De konkrete tilbud du får

Som medlem hos MA har du gratis adgang til vores brede udbud af kurser og møder, ligesom du til enhver tid kan booke en individuel karrieresamtale.

Hvis du er ledig, kan MA yderligere tilbyde:

1. Din personlige karrierådgiver: Du vælger frit, hvilken karriererådgiver du ønsker at sparre med, indtil dit første job er i hus.

2. Effektiv sparring på din jobsøgning: Gennem vores mange workshops får du hjælp til din kompetenceafklaring og til at udforme en fokuseret ansøgning og et skarpt cv. Vi guider dig frem til den bedste jobsøgningsstrategi ud fra din uddannelse og dine kompetencer, og du får opgraderet din LinkedIn-profil.

3. Indgang til arbejdsmarkedet:

  • Branchearrangementer – du kan deltage på vores mange branchearrangementer, hvor du gennem dialog med de deltagende virksomheder og organisationer får branchekendskab, indblik i jobåbninger og mulighed for netværk med potentielle arbejdsgivere.
  • Events – MA inviterer til events som ”Velfærdens Innovationsdag”, iværksætterievent’en TechBBQ og Folkemødet. Her kan medlemmerne få inspiration, ”jobspotte” og netværke med potentielle arbejdsgivere.
  • Talentprogrammer – MA afholder hvert år talentprogrammer, hvor vi sammensætter forskellige fagligheder til at løse konkrete virksomhedsudfordringer. Senest deltog fem store virksomheder med en aktuel udfordring, og 60 medlemmer gav bud på løsninger på opgaven.
  • Virksomhedsbesøg – MA arrangerer virksomhedsbesøg, hvor du får konkret indblik i virksomhedskultur, arbejdsopgaver og medarbejderprofiler.

4. Gratis mobilavis: Alle ledige medlemmer modtager mobilavisen Føljeton seks måneder gratis.

Vi kender vejen til dit drømmejob

Fordi vi er specialister i din uddannelse, dine kompetencer og det aktuelle arbejdsmarked, kan vi sammen udvikle en effektiv jobstrategi for dig.

Det indebærer, at du bliver helt klar på:

  • i hvilke typer af job og brancher du kan tilføre maksimal værdi med den specifikke baggrund, du har.
  • hvordan du bedst præsenterer dine kompetencer og styrker over for potentielle arbejdsgivere.
Mød os lokalt

MA har kontorer i både Aalborg, Odense, Aarhus og København.

Det er herfra vi følger med i det lokale arbejdsmarked og rådgiver vores medlemmer.

Klik for informationer om kontorernes adresser, adgangsforhold mm.:

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej