MA: Medlemmets Advokat

MA har sat ekstra ressourcer af til at være Medlemmets Advokat i forhold til anden aktør og jobcentret.

I MA kender vi arbejdsløshedslovgivningen og aktiveringslovgivningen. Vi har indsigt i dine rettigheder og dine muligheder. Samtidig kender vi de anden aktører, der er på markedet for ledige akademikere.

MA har tidligere selv arbejdet som anden aktør, vi har lang tids erfaring med anden aktører, og vi har igennem årene opbygget god kontakt til mange anden aktører. Vi vil gerne tale din sag, mægle eller på anden måde hjælpe dig, hvis du har problemer i forhold til din anden aktør eller dit jobcenter.

Vi kan fx hjælpe dig:

  • Hvis du ikke kan blive enig med din anden aktør/dit jobcenter om din aktivering
  • Hvis du bliver ”tvunget” på et aktiveringsforløb, der ikke er relevant for dig, og som ikke bringer dig tættere på jobbet
  • Hvis du overvejer at stoppe i din aktivering
  • Hvis din anden aktør ikke er tilstrækkeligt inde i reglerne eller rollefordelingen på området
  • Hvis anden aktør ”truer” dig med indberetning, og at du vil få stoppet dine dagpenge. Det er altid og kun MA, der ud fra reglerne træffer afgørelse om din dagpengeret
  • Hvis du er på vej på eller vender tilbage fra sygedagpenge og oplever problemer i den forbindelse
  • Hvis kommunikationen i øvrigt er gået i hårdknude mellem dig og din anden aktør/dit jobcenter

Som medlem kan du trække på vores viden, erfaring og ekspertise. Brug os, hvis du har problemer i forhold til anden aktør, aktivering, jobcentret og lignende.

Har du input omkring din anden aktør eller har du brug for sparring omkring din anden aktør, så skriv til input@ma-kasse.dk.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00