Guide til MA’s online-generalforsamling (Teams) og stemmeafgivning (Assembly Conference Voting)

Sådan deltager du i online-generalforsamlingen via Microsoft Teams

Online-generalforsamlingen foregår via Teams. Log gerne på 10 min. før, så vi kan starte i god ro og orden. Vi starter den 21. november præcis kl. 17.00 med det eksterne oplæg. Den formelle del af generalforsamlingen inkl. afstemninger begynder ca. kl. 18.00. 

  • Vi benytter Microsoft Teams til onlineversionen af MA’s generalforsamling. Et par dage før generalforsamlingen modtager du på din mailadresse et link og et møde-id/password, som du skal bruge for at deltage på din pc, Mac, mobil eller tablet:
  • Test gerne inden mødestart, at dit kamera, din mikrofon (hvis du vil sige noget) og din højttaler virker. (Se også support-punktet nederst).
  • Teams giver mulighed for, at man kan se en mindre del af deltagerne på sin skærm, men man kan altid se personen, der har ordet. Alle kan høre hinanden. Vil du tage ordet, skal du trykke på ‘ræk-hånd-op-symbolet’ – så sørger MA’s facilitator for, at det sker, når det er muligt:
  • MA optager IKKE generalforsamlingen.

Sådan afgiver du din stemme med Assembly Conference Voting – uanset om du deltager fysisk eller online

Afstemningerne foregår ikke i Teams, men i et separat system kaldet Assembly Conference Voting, der er bygget specielt til at holde afstemninger online på sikker vis.

Vi sender dig en invitation til Assembly Conference Voting dagen før generalforsamlingen med en anvisning på, hvordan du kobler dig til systemet. Du får også en kode fra os, så vi kan være sikre på, at du er retmæssig deltager i generalforsamlingen, når du er koblet på.

I løbet af generalforsamlingen vil dirigenten præsentere de afstemningstemaer, der knytter sig til dagsordenen, og vejlede i, hvad der skal stemmes om.

Din stemmeafgivning foregår i den fane (vindue) på din pc, hvor du har Assembly Con­fe­rence Voting åbent eller på et separat device, din smartphone fx. Der vil blive vist et tydeligt afstemningstema på skærmen, og du vil kunne se, hvor du skal markere din stemme. En afstemning vil typisk foregå over et angivet kort tidsinterval, og du vil kunne følge de samlede stemmer på generalforsamlingen, mens afstemningen foregår.

Efter hver afstemning oplyser dirigenten, hvordan der er stemt, og hvad der skal protokolleres.

Et tip

Hvis du udelukkende vil bruge din pc/Mac til Teams-delen og derfor ikke ønsker at skifte mellem Teams-vindue og afstemnings-vindue undervejs, så kan du overveje at bruge din smart­phone til din stemmeafgivning. De fysiske deltagere kan let klare afstemningerne på deres mobiltelefon – vi er mange i rummet klar til at hjælpe.

Support

Som sagt skal vi bede om, at du inden generalforsamlingen lige tester, at alt er ok. Hvis du har tekniske problemer, så send en mail til input@ma-kasse.dk i god inden generalforsamlingen – så vil vi prøve at hjælpe.

Vi supplerer med telefonsupport den 21. november fra kl. 16.30: 29 72 75 64 (Mads) og 20 78 09 34 (Michael). Men igen: Vær venlig at sikre dig, at alt er ok inden det tidspunkt.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00