Da MA indtog Folkemødet 2017

MA satte solide aftryk på Folkemødet 2017 med deltagelse af 70 medlemmer, debat om fremtidens arbejdsmarked og fin mediedækning af initiativerne.

 

70 medlemmer på tur

Forventningerne var store, da 70 medlemmer tog med MA til Allinge den 16. juni 2017. Det var tredje gang, vi sendte vi en busfuld ledige talenter til Folkemøde, og anden gang vi gjorde det under overskriften ‘tænk større – eller ansæt nogen der kan’.

Se kampagnens elementer i fotoreportagen fra Folkemødet.

Og se videoen herunder, hvor fem deltagere fortæller, hvad de konkret fik ud af de mange debatter og kontakten med både organisationer, frontløbere og potentielle arbejdsgivere:

 

Politisk debat: Løstansatte på fremtidens arbejdsmarked

Fredag havde MA inviteret til debat – en Tanker, der tæller-special – om et af tidens brændende spørgsmål: Flere og flere bliver løstansatte – kan den danske model rumme det? Eller undergraves velfærdssamfundet?

Debattørerne var Jan Johansen (MF, S), viceadm. direktør Pernille Knudsen (DA), næstformand Nanna Højlund (LO), Josephine Fock (MF, Alt.) og MA’s formand, Per Clausen.  Lars Trier Mogensen, kommentator og chefredaktør på Føljeton, fungerede som ordstyrer.

Der var mere end fuldt telt til det varme emne – og nogenlunde enighed om, at ‘noget må gøres, men det er svært!’

 

Medierne opdagede også MA

TV2 på Bornholm bemærkede også MA og medlemmerne, og det kom der et spændende indslag ud af – se med fra 16 min.

Mange har i øvrigt kritiseret Folkemødet for at være ufolkeligt – men den kritik omfatter selvfølgelig ikke MA:-). P1 Debat diskuterede emnet den 15. juni – og interviewede MA-formand Per Clausen om a-kassens ganske uelitære initiativ med at sende en busfuld ledige talenter til Allinge. Lyt med fra ca. 27 min. – og gå ikke glip af kommentarerne efter interviewet.

 
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00