Mød en række spændende virksomheder og tag hul på dit arbejdsliv!

20. august kl. 10-12 hos Kongskilde Industries, Skælskørvej 64, Sorø. Der arrangeres bus fra/til København.

Har du brug for et skub til at få taget hul på jobsøgningen? Kunne du godt bruge inspiration til at tænke din jobsøgning bredere? Overvejer du, om der er andre muligheder end de store, internationale koncerner? Måske er du ligesom mange andre nyuddannede bekymret over risikoen for ledighed – ikke mindst efter pandemien? Under alle omstændigheder har du her muligheden for at møde en række virksomheder, der alle er klar på en snak med dig om jeres fælles muligheder for at skabe sød musik. 

Virksomhederne kommer fra forskellige brancher og forskellige dele af Sjælland, men har det til fælles, at de kan se perspektiverne i at ansætte en akademiker. 

Det praktiske
Vi er så heldige at få lov til at holde messen hos Kongskilde Industries, som er en stor virksomhed i Sorø. Foruden muligheden for at møde en række interessante virksomheder, får du altså også mulighed for at opleve en stor industrivirksomhed indefra. 
Det er relativt nemt at komme til Kongskilde Industries fra både København og den resterende del af Sjælland – både i bil og med det offentlige. 
Du kan også komme med vores bus, der afgår fra København og kører tilbage hertil efter messen. Der er 70 pladser i bussen, så skynd dig at sikre dig en plads.

En del af noget større
Karrieremessen er udviklet som et led i en hel uges forløb og udgør sidste element. Dagene inden udbydes hhv. et to dages pitch-forløb og to dages workshop om hvordan man omsætter sin akademiske profil i en virksomhed. Begge workshopforløb kvalificerer din deltagelse i messen. 
Du skal tilmelde dig alle de tre enkeltdele hver for sig, men vi opfordrer dig bestemt til at deltage i hele forløbet, da der er en klar sammenhæng mellem elementerne. 

Hvem kan tilmelde sig?

Der er kun 70 pladser på denne messe, og pladserne besættes efter først-til-mølle princippet. Messen er målrettet RUC-kandidater, der endnu ikke har fundet det første job. Tøv dog ikke med at ansøge om deltagelse, hvis du er uddannet fra et andet universitet – mange af udfordringerne er jo de samme.

Tilmelding og afbud

Du tilmelder dig via mail til kursets koordinator på følgende mailadresse: parker@ruc.dk . Angiv i emnefeltet, hvilken workshop/messe du er interesseret i.

Viser det sig, at du – mod forventning – bliver forhindret i at deltage, bedes du give besked om det til karriere@ruc.dk.

Vi glæder os meget til at kunne tilbyde jer denne enestående mulighed for at komme godt i vej på arbejdsmarkedet!

/RUC Studie- og Karrierevejledning

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00