Vil du have en karriere i IT-branchen?

01. marts 2018

I samarbejde med IT-Kompetence A/S har vi fået mulighed for at udbyde en række pladser på dette 6-ugers kursus. Læs mere herunder.

Som ledig akademiker har du mulighed for at komme på et gratis intensivt kursus over 6 uger, der giver dig fundamentet til at opbygge webapplikationer og interaktive websites og gør dig i stand til at hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere deres brugergrænseflader (tænk fx Spotify, Mobile Pay eller Netflix).

Kursets formål er at give dig helt konkrete færdigheder i programmering med HTML5, CSS3 og JavaScript.

Efter kurset kan du søge jobs indenfor fx front-end udvikling eller webudvikling. Front-end udviklere er for tiden i høj kurs, så der er gode jobmuligheder på området.

Hvem kan deltage?

Du er akademiker, ambitiøs og har mod på at lægge en indsats for at indgå i et accelereret læringsforløb. Måske har du en naturvidenskabelig uddannelse, eller også har du stiftet bekendtskab med simpel programmering på anden vis.

Prækvalifikationer

For at deltage i kurset skal du allerede have nogle basisfærdigheder i HTML og CSS og JavaScript. Dem kan du oparbejde inden kurset. Kendskab til Bootstrap eller andre CSS-frameworks vil også være en fordel.

Hvis du kan løse de to ”Basic Front End Development Projects”-opgaver på FreeCodeCamp.org, så er du klar til kurset.                

Form

Undervisningen er baseret på en vekselvirkning imellem undervisning og et stort sæt af hands-on øvelser og løsninger af problemer i praksis. Kurset er intensivt – og du får kun det fulde udbytte, hvis du også arbejder med emnerne ud over timerne med underviseren.

Tid og sted

Kurset starter mandag, den 9. april 2018, kl. 9.00 hos IT-Kompetence A/S i KEAs lokaler på Frederikkevej 8 i Hellerup.

Der er undervisning 3 dage om ugen og det forventes at du selv lægger en væsentlig indsats i den resterende del af tiden. Forvent at bruge 37 timer om ugen på kurset.

Tilmelding

Vil du høre mere om kurset, kan du tilmelde dig et informationsmøde fredag den 16. marts. Send dit cv til Nils Houmann på nh@ac.dk senest den 14. marts.

Den endelige godkendelse af din optagelse på kurset ligger hos dit jobcenter.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00