Godt nyt til selvstændige og freelancere: Mindre bøvl

14. september 2020

MA har i september 2020 indgået en aftale med freelancebureauet FactoFly, som har specialiseret sig i at klare alt det administrative arbejde med fakturaer, moms, skat, forsikringer osv. Normalprisen er 6 % af omsætningen – som MA-medlem er prisen 5 %. Gebyret ligger direkte på den enkelte opgave, det vil sige, at FactoFly kun koster noget, når man tjener noget.

Når du bruger FactoFly, har du ikke brug for CVR-nr. De ‘selvansætter’ freelanceren på personens opgave, og man får en helt almindelig a-indkomst udbetalt, hvor alt er klaret og betalt. 

MA planlægger at udvide samarbejdet med FactoFly, men vi har prioriteret at servere FactoFlys kerneydelse for medlemmerne her og nu. For coronatiden har bestemt ikke gjort behovet for at hjælpe freelancere og selvstændige mindre.

Marianne Rossander, vicedirektør i MA: “Vores medlemsskare tæller mange freelancere og soloselvstændige, som enten på fuldtid eller deltid løser opgaver for deres kunder. For mange af dem er fakturering, momsregnskab osv. et irritationsmoment, som tager fokus fra deres kerneforretning. Så det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre aftalen.”

Hvad nu?
MA’s medlemmer kan fra dette sekund oprette sig hos FactoFly på www.factofly.com/MA og slippe for alt det administrative bøvl, der er forbundet med at lave et CVR-nr. Man skal bruge linket første gang, når man opretter sig for at få MA’s rabat.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00