Har du ønsker til et nyt beskæftigelsessystem?

27. oktober 2023

Tilmeld dig en arbejdsfrokost - og fortæl MA's forkvinde og næstforkvinde, hvad du ønsker dig af et nyt beskæftigelsessystem.

I regeringsgrundlaget (på side 13 helt præcist) kan man læse, at jobcentrene skal nedlægges i 2030, og vi skal spare 3 mia.kr. på beskæftigelsesområdet; vi skal have et helt nyt beskæftigelsessystem. Bolden er i den grad givet op!

Hvad tænker du om det? Det vil MA’s forkvinde Helene Caprani (th.) og næstforkvinde Vibeke Kold (tv.) meget gerne høre DIN mening om.

Sig det over en bid brød
Meld dig til en arbejdsfrokost hos MA på Peter Bangs Vej 30 på Frederiksberg onsdag den 8. november kl. 11.30-13.00 – og diskutér fremtidens beskæftigelsessystem direkte med Helene og Vibeke.

Vi byder på en let frokost – og du byder ind med dine erfaringer og gode ideer til, hvordan det nye beskæftigelsessystem skal se ud:

  • Hvem vil du helst have samtaler med, når du er ledig? A-kassen eller jobcentret? Eller både-og ?
  • Hvilke tilbud har du brug for som ledig akademiker? Hvordan kan man sikre kvaliteten i den jobrettede aktivering? Hvilke typer uddannelse skal du have mulighed for?
  • Hvilke rettigheder vil du gerne have som ledig? Og hvilke pligter?
  • Andre tanker? Slip dem løs.

Vi lover at bringe ideerne videre til politikerne!

PS: Hvis du er forhindret, men alligevel gerne vil give din mening til kende om beskæftigelsessystemet anno 2030, så send venligst dine ideer og ønsker til input@ma-kasse.dk. Tak!

Tilmelding – klik her!

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00