Julia Hunt træder ind i MA’s bestyrelse

28. februar 2018

Julia Hunt træder ind som nyt medlem af bestyrelsen, efter at Mette Thygesen fra DM-listen har valgt at trække sig.

Julia Hunt, som er cand.mag i psykologi og kultur- og sprogmødestudier, har siden 2017 været formand for DM Privat og selvstændige og arbejder til daglig som chefkonsulent i Ingerfair.

Hun har mere end 10 års erfaring med frivilligt arbejde og brænder for at styrke civilsamfundet.

“Jeg mener, det er de svageste i samfundet, som skal have størst glæde af fælles sikkerhedsnet som eksempelvis a-kasserne, og det vil jeg kæmpe for. Samtidig skal vi sikre, at MA fortsat er et relevant fællesskab, også for de ressourcestærke, så det at være i en a-kasse ikke bliver et tegn på usikkerhed, manglende selvtillid eller tro på egen arbejdsmæssige fremtid, hvilket jeg desværre hører takter til ind imellem,” siger Julia.

“Mit engagement i både fagbevægelsen og a-kassen handler om at bringe vores gode og vigtige foreninger ind i nutiden og fremtiden, så vi er gearede til det arbejdsmarked, der tegner sig. Noget af det første, jeg kastede mig over, da jeg var blevet valgt i DM, var den følgegruppe på tværs af DM og MA, der skulle inspirere til de nye dagpengeregler, hvor selvstændige og freelancere i højere grad skulle kunne få dagpenge. Det er jo dejligt, at vi i så høj grad er kommet igennem med det,” fortsætter hun.

Julia Hunt bor på Frederiksberg med sin mand og to børn.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00