Julia Hunt træder ind i MA’s bestyrelse

28. februar 2018

Julia Hunt træder ind som nyt medlem af bestyrelsen, efter at Mette Thygesen fra DM-listen har valgt at trække sig.

Julia Hunt, som er cand.mag i psykologi og kultur- og sprogmødestudier, har siden 2017 været formand for DM Privat og selvstændige og arbejder til daglig som chefkonsulent i Ingerfair.

Hun har mere end 10 års erfaring med frivilligt arbejde og brænder for at styrke civilsamfundet.

“Jeg mener, det er de svageste i samfundet, som skal have størst glæde af fælles sikkerhedsnet som eksempelvis a-kasserne, og det vil jeg kæmpe for. Samtidig skal vi sikre, at MA fortsat er et relevant fællesskab, også for de ressourcestærke, så det at være i en a-kasse ikke bliver et tegn på usikkerhed, manglende selvtillid eller tro på egen arbejdsmæssige fremtid, hvilket jeg desværre hører takter til ind imellem,” siger Julia.

“Mit engagement i både fagbevægelsen og a-kassen handler om at bringe vores gode og vigtige foreninger ind i nutiden og fremtiden, så vi er gearede til det arbejdsmarked, der tegner sig. Noget af det første, jeg kastede mig over, da jeg var blevet valgt i DM, var den følgegruppe på tværs af DM og MA, der skulle inspirere til de nye dagpengeregler, hvor selvstændige og freelancere i højere grad skulle kunne få dagpenge. Det er jo dejligt, at vi i så høj grad er kommet igennem med det,” fortsætter hun.

Julia Hunt bor på Frederiksberg med sin mand og to børn.

Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00