Stine gik fra underviserjob til global virksomhed

16. januar 2019

40-årige Stine Skau Blowers arbejder som Customer Service Specialist i Interacoustics, som er en af de virksomheder, du kan møde på Syddansk Jobfair i København d. 27. januar.

Spol tiden 10 år tilbage, og du fandt Stine Skau Blowers på hospitalsgangene i Kolding. Stine er nemlig oprindeligt uddannet sygeplejerske, men en sygdom i fødderne tvang hende til at skifte karrierespor.

Valget var dog ikke så svært. Stine havde boet og arbejdet i Spanien og ville gerne bruge sin udlandserfaring til noget. SU’en rakte til at tage en BA, og det blev så i international virksomhedskommunikation på SDU i Odense.

Vild med at undervise
De første 3,5 år, efter at Stine var blevet færdiguddannet, underviste hun i spansk på et gymnasium. Derefter fik hun job på et sprogcenter, hvor hun underviste voksne flygtninge i dansk.

”Det var rigtig, rigtig spændende at være underviser. Jeg var rigtig vild med det faktisk. Men jeg kunne ikke blive fastansat, for jeg havde ikke pædagogikum – det kan man kun læse, hvis man har en kandidat. Jeg forsøgte at tage enkeltfag, men det hang bare ikke sammen med, at jeg havde et barn på to år og samtidig var gravid på det tidspunkt.”

Det er lige i øjet!
Stine gik derfor i gang med at søge jobs, der havde en mere direkte kobling til hendes kommunikationsuddannelse.

For 2,5 år siden landede hun så jobbet som Customer Service Specialist i Interacoustics, som har til huse i Middelfart, og som er en af verdens førende virksomheder inden for audiologisk udstyr.

”Mit job består i at have kontakt med kunderne, og det er jo det, jeg er skolet i – det er lige i øjet! Jeg arbejder med kunder i mange lande, men har primært ansvar for kontakten til vores kunder i Latinamerika,” fortæller Stine, der sidder i en afdeling med seks andre.

”Det er et job, der ikke står stille, og jeg er rigtig glad for at være her. Der er hele noget nyt at forholde sig til og masser af faglig og personlig udvikling. Og så elsker jeg, at jeg kan bruge mit spanske,” siger Stine.

Mød Interacoustics på Syddansk Jobfair 2019 i København. Læs mere og tilmeld dig her

 

  • Stine Skau Blowers 
  • 40 år
  • Bor i Egtved, pendler hver dag 27 min til Middelfart
  • Arbejder som Customer Service Specialist i Interacoustics med særligt fokus på Latinamerika
  • Har tidligere undervist på gymnasium og sprogcenter
  • Uddannet sygeplejerske og har en BA i international virksomhedskommunikation
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00