Bliv klogere på dine kompetencer - MA-Kasse

Bliv klogere på dine kompetencer

Brug et par timer sammen med andre på at stille skarpt på kompetencebegrebet, så du kan få sat egne – eller nye – ord på, hvad det er, du kan.

Din uddannelsesbaggrund fortæller ikke noget unikt om dig som person og kollega. Det gør dine kompetencer derimod – kompetencer, som du har opnået gennem hele livet.

På workshoppen får du input til:

  • Hvordan du arbejder systematisk med at kortlægge dine kompetencer, så du sporer dig ind på job og opgaver, der vil passe godt til dig
  • Hvad du kan tilbyde en kommende arbejdsplads; klare fortællinger om dine kompetencer for at gøre ansøgningsmateriale mere motiveret, relevant og målrettet

I løbet af workshoppen skal du arbejde sammen med andre i grupper, og du får gode værktøjer, som du kan arbejde videre med. Workshoppen er således startskuddet til dit videre arbejde derhjemme.

Teknisk info
Dette er en onlineworkshop. Du modtager en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer. Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon. Log på i god tid, og test evt. lyd og videoindstillinger.

Dato og tid
18. april
09:30 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
18. april 2024, kl. 08:30
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Mette Busk Sørensen
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00