Hvordan får jeg et job inden for ESG og bæredygtighed? - MA-Kasse

Hvordan får jeg et job inden for ESG og bæredygtighed?

Christina Blak er ekspert i kommunikation og dokumentation af ESG og bæredygtig omsstilling og vil på webinaret give indblik i, hvordan ESG og bæredygtighed lige nu ændrer forventningerne til, hvordan virksomheder og organisationer tager ansvar for mennesker, miljø og klima. Kravet til handling, rapportering af og kommunikation om indsatser, der fremmer den bæredygtige omstilling, reflekteres i virksomheders stillingsopslag og kalder på nye kompetencer.

Vi har bedt Christina give sit bud på jobmarkedet, hvis man med en kandidatuddannelse i lommen drømmer om at gøre en forskel for planeten og gerne vil arbejde professionelt med ESG-feltet, inden for fx kommunikation, forandringsprocesser og organisationsudvikling.

Christina vil på webinaret afklare en række vigtige begreber og kompetenceområder og facilitere en dialog om, hvad du skal være god til, hvis du vil arbejde med bæredygtighed.

Deltag i webinaret og få svar på følgende:

  • Hvilken type opgaver løser man som kommunikationsansat?
  • Hvilke kompetencer er der brug for?
  • Hvilke brancher har brug for akademiske/analytiske kompetencer?
  • Hvordan kan du dygtiggøre dig, når vidensfeltet er så stort og komplekst?
  • Hvad er det bedste råd til nyuddannede?
  • Hvad er det bedste råd til erfarne, der drømmer om et ’bæredygtigt brancheskift’?

Efter oplægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Christina er en erfaren underviser og oplægsholder og arbejder desuden som rådgiver, hvor hun bl.a. hjælper virksomheder med at håndtere de dilemmaer, der opstår, når man på den ene side gerne vil bidrage til en grøn omstilling, og på den anden side ikke kan gøre det ’overnight’. Du finder Christina på LinkedIn her.

Dette webinar er del af en række arrangementer med fokus på jobmarkederne inden for bæredygtighed, ESG, klima-, miljø- og energi.

Teknisk info
Dette er et webinar. Du modtager en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer inden webinaret. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten og oplægsholder er synlige og hørbare. Log på i god tid, så du er klar, når vi starter.

Dato og tid
12. juni
10:30 - 12:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
12. juni 2024, kl. 09:30
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Kreativ direktør og ESG Lead
Christina Blak
Make
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Bettina Skårup
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00