Hvordan får jeg et job inden for klima og bæredygtighed? - MA-Kasse

Hvordan får jeg et job inden for klima og bæredygtighed?

Ditte Deigaard har igennem mange år rådgivet både små og store danske virksomheder i, hvordan de kommer i gang med og får forankret deres bæredygtighedsarbejde, og så har hun arbejdet med forandringsledelse i feltet mellem strategisk udvikling og bæredygtig omstilling.

Ditte vil komme ind på, hvilke opgaver, processer og projekter, man som konsulent skal kunne håndtere. Hun vil give eksempler på, hvordan organisationer typisk organiserer arbejdet med den sociale-, miljømæssige- og samfundsmæssige ansvarlighed, da det kan variere meget. Er det fx topledelsen, kommunikation, indkøb, marketing eller i produktionen, eller har man en chef, der er primært ansvarlig. Feltet er komplekst, fordi arbejdet med bæredygtig omstilling kan berøre næsten hele organisationen.

Ditte vil også give sit bud på jobmarkedet, hvis man drømmer om at gøre en forskel for planeten og gerne vil arbejde professionelt med ESG-feltet inden for fx forandringsprocesser, analysearbejde, digitalisering og organisationsudvikling. Og så vil hun dele med os, hvordan hun i sin tid startede sin karriere efter hun blev færdig som kandidat i kommunikation og psykologi.

Deltag i webinaret og få svar på følgende:

  • Hvilke kompetencer er der brug for, og hvad kalder man disse kompetencer ude på jobmarkedet?
  • Hvilke brancher har brug for akademiske/analytiske kompetencer? Er det ’alle’ eller er der nogle brancher, der har særligt behov?
  • Hvordan kan jeg dygtiggøre mig, når vidensfeltet er så stort og komplekst? Er der specifikke krav til efter- og videreuddannelse, certificeringer eller lign.?
  • Hvilke råd har du til nyuddannede?
  • Hvilke råd har du til erfarne på jobmarkedet, der drømmer om et brancheskift over mod et bæredygtigt/ansvarligt/’grønt’ job?

Efter oplægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan se Dittes profil på LinkedIn her.

Dette webinar er del af en række arrangementer med fokus på jobmarkederne inden for bæredygtighed, ESG, klima-, miljø- og energi. Tilmeld dig det næste i rækken her.

Teknisk info
Dette er et webinar. Du modtager en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer inden webinaret. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten og oplægsholder er synlige og hørbare. Log på i god tid, så du er klar, når vi starter.

Dato og tid
30. maj
14:00 - 15:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
30. maj 2024, kl. 13:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Sustainable Change Facilitator
Ditte Deigaard
Sustainable Change
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Bettina Skårup
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00