Innovationsfonden - MA-Kasse

Innovationsfonden

Gør dig håb om at få del i Innovationsfondens mange milliarder. I 2022 uddelte Innovationsfonden i alt 2,056 mia. kroner til forsknings- og innovationsprojekter.

Hvis du gerne vil søge om nogle af fondens mange penge, så er det her webinar et godt sted at starte.

Anne Sofie Bramsen Dahlmann, der er Relation Officer i Innovationsfonden, vil fortælle, hvordan Innovationsfonden arbejder, og hvordan de støtter udvikling og innovation mellem erhvervsliv og universiteter.

På webinaret gennemgår hun forløbene Innofounder, Innobooster og Erhvervsforsker, og hvordan du kan søge funding gennem programmerne.

Du får også en indsigt i, hvordan Innovationsfonden er med til at accelerere udviklingen af innovative iværksætteridéer, støtte vidensbaserede udviklingsprojekter i SMV’er samt knytte tættere bånd mellem virksomheder og universiteter, og bånd mellem unge forskere og det private erhvervsliv.

Teknisk info
Dette er et webinar. Du modtager en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer. Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten og oplægholder er synlige og hørbare.

Dato og tid
7. maj
14:00 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
07. maj 2024, kl. 13:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Relation Officer
Anne Sofie Bramsen Dahlmann
Innovationsfonden
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Kim Gibhart Christensen
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00