Karrieremuligheder hos Bravida - MA-Kasse

Karrieremuligheder hos Bravida

Webinaret giver indblik i karrieremuligheder for dig, der er kandidat eller bachelor, og som kigger efter nye muligheder.

I dette webinar vil HR Partner Sidsel Paulsen fortælle om Bravida, som er en stor koncern med mere end 3000 medarbejdere. Bravida har et stort fokus på klima, og Sidsel vil vise nogle eksempler fra bl.a. virksomhedens strategi, hvor klima indgår som en central del. 

Du får også indsigt i, hvor du som ikke-tekniker kan bidrage i virksomheden og i branchen. Og så vil du blive præsenteret for nogle konkrete jobmuligheder i Bravida.

Sidsel vil berøre hendes egen personlige rejse og erfaring hos virksomheden og give dig indsigt i, hvordan en baggrund inden for samfundsvidenskab, science eller humaniora kan berige en karriere i en mere teknisk virksomhed som Bravida.

Du kan finde Sidsel Paulsen på LinkedIn her.

Mere om Bravida
Bravida transformerer byggebranchen gennem bæredygtige totalløsninger. Bygninger og boliger spiller en central rolle i klimakampen, og Bravida er i frontlinjen med innovative helhedsløsninger, der ikke blot skaber velfungerende og behagelige bygninger, men også bidrager markant til en mere bæredygtig fremtid. Bravida er tilstede i bl.a. Odense, Aarhus og København, og har også kontorer i de andre nordiske lande.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
28. februar
13:00 - 14:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
28. februar 2024, kl. 12:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
HR-partner
Sidsel Paulsen
Bravida
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00