Karrieremuligheder i robotbranchen – for dig med eller uden en tech-baggrund - MA-Kasse

Karrieremuligheder i robotbranchen – for dig med eller uden en tech-baggrund

Industrien for robotteknologi, automation og droner tæller mere end 600 virksomheder med ca. 18.500, ansatte – heraf 13.700 i Danmark. Det forventes, at antallet af ansatte vil vokse med ca. 14 % årligt de næste år. 

Kom og hør om de mange jobmuligheder for både tekniske og ikke-tekniske profiler i branchen, og få konkrete råd til, hvordan du bedst kan søge jobbene.

Program

10.15: Velkomst

10.20: Oplæg fra Odense Robotics 

10.35: Oplæg fra Cabinplant A/S

11.00: Netværksøvelse

11.15: PAUSE

11.30: Oplæg fra Jorgensen Engineering A/S  

11.55: Afslutning, samt gode råd til at tale med virksomhederne på standene

Odense Robotics vil fortælle om den danske robotindustri fra et helikopterperspektiv med fokus på, hvordan de hjælper robotvirksomheder med at rekruttere nye medarbejdere – også med andre baggrunde end den tekniske. Du vil også blive guidet igennem Odense Robotics jobbank: Robotic Careers – som indeholder spændende stillinger i branchen, og en CV-bank, hvor du kan registrere dig som jobsøgende.

Cabinplant A/S og Jorgensen Engineering A/S vil gøre dig klogere på de typer profiler, de løbende ansætter til at løse virksomhedernes spændende og forskelligartede opgaver. De vil også give dig et indblik i deres rekrutteringsprocesser og komme med gode råd til dos and don’ts, når man søger job i branchen. 

Netværk med virksomhederne
Efter oplæggene opfordrer vi dig til at besøge messen og få en snak med de deltagende virksomheder om muligheder for f.eks. job, praktik eller et studiesamarbejde. Messen er åben kl. 9.00-13.30.

Dato og tid
31. maj
10:15 - 12:15
Sted
Teknologisk Institut, Forskerparken 10F 5230 Odense M
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Aleksandra Natalia Jensen
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00