Selvstændig eller freelance – noget for dig? - MA-Kasse

Selvstændig eller freelance – noget for dig?

Du kender måske den spirende lyst til at blive selvstændig eller freelancer, der af og til dukker op som en ide i baghovedet? Men som så straks bliver slået ned af tanker som: “Det er alt for usikkert,” og “det er jeg sikkert ikke god nok til.”

Hvad med at lytte til lysten i stedet for bekymringerne? Begynd med at melde dig til denne workshop. Her gælder det om at få gjort lysten til handlinger og vi arbejder med, hvordan du bruger tvivlen og usikkerheden konstruktivt.

“Er blevet meget klogere på, hvad jeg kan og ikke kan!”
                                                                                    Tidligere kursist

Du behøver ikke på forhånd have en gennemprøvet ide eller et veldokumenteret virksomhedskoncept. Workshoppen er nemlig hovedsageligt tiltænkt dem, der enten er nysgerrige på om livet som selvstændig eller freelancer er noget for dem, eller som kun lige er i den spæde opstart.

Vi tager udgangspunkt i Saravathys teori om iværksætteri og kombinerer med øvelser, hvor du kommer til at arbejde med din idé og får sparring fra de øvrige deltagere.

Teknisk info
Dette er en onlineworkshop. Du modtager en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer. Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon. Log på i god tid, og test evt. lyd og videoindstillinger.

Dato og tid
12. juni
12:00 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
12. juni 2024, kl. 11:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Kim Gibhart Christensen
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00