Vil du med til Kulturmødet Mors?

04. august 2022

Vil du have styr på de aktuelle debatter og dagsordner på kulturfronten, netværke med vigtige nøglepersoner og måske endda komme tættere på dit næste job? Så er Kulturmødet Mors stedet, hvor du kan få viden og inspiration. Søg om en plads, når MA fredag den 26. august sender en bus fuld af medlemmer afsted til Kulturmødet Mors

Vil du have styr på de aktuelle debatter og dagsordner på kulturfronten, netværke med vigtige nøglepersoner og måske endda komme tættere på dit næste job? Så er Kulturmødet Mors stedet, hvor du kan få viden og inspiration. Søg om en plads, når MA fredag den 26. august sender en bus fuld af medlemmer afsted til Kulturmødet Mors.

Der er er nu mere end 500 arrangementer i programmet, og du får mulighed for at deltage i store dele af både dags- og aftenprogrammet fredag den 26. august.

Kulturmødet er derfor den perfekte ramme for at bringe dig selv i spil: Alle toneangivende organisationer og aktører drager til Nykøbing Mors og forvandler byen til ét stort dialogforum. Med god forberedelse og en lille portion held kan Kulturmødet blive optakten til dit næste job.

Vil du med? Så læs mere, og tilmeld dig allerede nu!

For medlemmer tilhørende Aarhus-kontoret

For medlemmer tilhørende Aalborg-kontoret

For medlemmer tilhørende Odense-kontoret

For medlemmer tilhørende København-kontoret

 

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00