Aarhus: Få styr på tendenserne på kulturområdet – tag med MA til Kulturmødet Mors

Tilmeldingsfrist 12. august.

Vil du have styr på de aktuelle debatter og dagsordner på kulturfronten, så er Kulturmødet Mors stedet, hvor du kan få viden og inspiration – og mingle med vigtige nøglepersoner!

Der er nu mere end 500 arrangementer i programmet, og du får mulighed for at deltage i store dele af både dags- og aftenprogrammet fredag den 26. august.

Kulturmødet er derfor den perfekte ramme for at bringe dig selv i spil: Alle toneangivende organisationer og aktører drager til Nykøbing Mors og forvandler byen til ét stort dialogforum. Med god forberedelse og en lille portion held kan Kulturmødet blive optakten til dit næste job.

Kulturmødets fokus 2022

”Med CULTURE MATTERS som mind-set står Kulturmødet fast på, at kunst og kultur er afgørende for vores samfund, vores fællesskaber og den fremtid, vi ønsker at skabe. At det er med kunsten og kulturen, vi bliver klogere på verden, bevarer nysgerrigheden, modet til at stille kritiske spørgsmål og får inspiration til at gentænke løsninger på fremtidens udfordringer. Årets fem temaspor er drivkraft og inspiration for årets program.”

Sådan introducerer Kulturmødet deres overordnede tilgang, men nok så vigtige er årets fem temaspor:

  • Næste generation: børn og unges adgang til kunstneriske og kulturelle aktiviteter
  • Samfund og demokrati: kunstens og kulturens samfundsværdi
  • Publikums- og forretningsudvikling inden for kulturområdet
  • En grøn fremtid: kunstens og kulturens rolle i den grønne omstilling
  • Kulturen og fremtidens teknologi og medievirkelighed

Du kan læse mere om årets fem temaspor her. Det er helt centrale emner, som vil være omdrejningspunkt for diskussionerne i kulturforvaltningerne og i de enkelte kulturinstitutioner i den kommende tid. Så lyt med på oplæg og debatter og få skyts til den gode ansøgning og den gode jobsamtale.

Vil du dykke ned i programmet for fredagen, kan du læse mere her.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil deltage i på Kulturmødet, og din transport til/fra Kulturmødet er gratis. Vi ankommer til mødet omkring kl. 10.15 og kører retur kl. 20.

Vi klæder dig godt på til Kulturmødet

Vi tager til Mors, for at du og de øvrige deltagere kan få inspiration og skabe nye netværk. Det kræver forberedelse. Derfor samler vi inden Kulturmødet alle deltagere til en bootcamp, hvor du får mulighed for at planlægge dit besøg og forberede dig på at netværke.

Når du tilmelder dig Kulturmødet, tilmelder du dig automatisk også bootcampen, som holdes i Aarhus hos MA, Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C, fredag den 19. august kl. 10-13. Deltagelse i bootcamp er obligatorisk. MA serverer en sandwich ved frokosttid.

Skynd dig til tastaturet

Du skal søge om at komme med til Kulturmødet.

Ansøgningsfristen er fredag den 12. august, og som udgangspunkt udvælger vi deltagerne efter først-til-mølle-princippet – så skynd dig til tastaturet. Vi fordeler pladserne mellem studerende, dimittender og øvrige medlemmer.

Du vil få besked på, om du kommer med mandag den 15. august.

Bustider fredag den 26. august

  • 8.00    Afgang Aarhus (fra Train, Toldbodgade 6, Aarhus C)
  • 10.15   Ankomst Nykøbing Mors
  • 20.00  Afgang Nykøbing Mors
  • 22.15   Ankomst Aarhus (Train)

MA betaler din transport til/fra bootcamp i Aarhus og til/fra bussen til Kulturmødet. Busturen fra Aarhus til Mors tur/retur er gratis. Transporttilskuddet er 2 kr. pr. kilometer fra bopæl til henholdsvis bootcamp og bus, uanset transportmiddel. Vi trækker 50 kr. fra, og bliver beløbet under 25 kr., udbetaler vi ikke; det koster for meget i administration.

Dato og tid
26. august
11:00 - 21:00
Sted
Nykøbing Mors
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Jeanette Bach
Karriererådgiver
Jakob Neister
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00