Online-generalforsamling! Mød din a-kasse, og giv dit besyv med

03. november 2020

Torsdag den 26. november kl. 17.00 – for alle medlemmer. Tilmeld dig nu! Og mød din bestyrelse, når de beretter, om året der gik, og årene der kommer i Magistrenes A-kasse. Og spørg dem, hvis der er noget, du vil vide. 

NB: Vi har på grund af corona-situationen besluttet, at generalforsamlingen i år bliver en ren online-begivenhed uden mulighed for fysisk fremmøde. Deltagelse forudsætter, at du på forhånd modtager links til onlinemødet og afstemningssystemet – derfor skal du senest den 25. november kl. 10.00 tilmelde dig og oplyse navn og mailadresse.

Du bedes i god tid inden generalforsamlingen orientere dig i denne vejledning vedrørende deltagelse i onlinemødet (Zoom) og brug af afstemningssystemet (Assembly Conference Voting). Den bedste oplevelse får du med en pc/bærbar (eller mac) med mikrofon, lyd og kamera. Tablets og smartphones er også en mulighed.

Program

  • Formand Per Clausen byder velkommen og aflægger beretning
  • Regnskab 2020, budget 2021 og kontingent 2021 præsenteres
  • Valg af revisor
  • Eventuelt

Undervejs opfordrer dirigenten medlemmerne til at stille spørgsmål – det kan man, når man får ordet. Det valgte onlineformat betyder, at alle kan se alle – og alle kan høre den person, der har ordet.

Materialer
De tilmeldte modtager – med fysisk post – en materialesamling indeholdende dagsorden, regnskab, budget, online-vejledning mm. Hvis man tilmelder sig tæt på den 26. november, modtager man dog en pdf. Den offentliggjorte beretning fremgår her.

Men uanset hvad – tilmeld dig nu, tak!

(Stemmeberettigede medlemmer, hvor vi kender deres mailadresse, har modtaget invitation til generalforsamlingen).

Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00