Invitation: Generalforsamling 2023

03. oktober 2023

Tirsdag den 21. november kl. 17.00 – for alle medlemmer. Tilmeld dig her. Og mød din bestyrelse, når de beretter, om året der gik, og årene der kommer i Magistrenes A-kasse. Og spørg dem, hvis der er noget, du vil vide.

Uanset om du deltager online (via Teams) eller fysisk, foregår afstemningerne digitalt pr. mobiltelefon eller pc. Du bedes i god tid inden generalforsamlingen orientere dig i denne vejledning vedrørende deltagelse i onlinemødet og brug af afstemningssystemet (Assembly Conference Voting).

Den fysiske generalforsamling finder sted hos MA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg – vi viser vej i receptionen.

Program

Kl. 17.00: Oplæg ved Tine Wirenfeldt Jensen, ph.d.: Hvordan vil kunstig intelligens påvirke dit arbejdsliv?

Tine sætter spot på generativ AI – tidens varmeste emne. Vil det ændre dit arbejdsliv? Handler det om, at AI gør tingene for os – eller om at bringe sin faglighed i spil sammen med AI? Tine er en erfaren oplægsholder og medlem af den ekspertgruppe, som børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye har nedsat, og som skal undersøge, hvordan de digitale hjælpemidler påvirker muligheden for snyd ved prøverne på landets skoler og institutioner.

 

Kort pause

Ca. kl. 18.00: Den formelle del + sandwich og drikkevarer
Du kan bestille en trykt udgave af generalforsamlingsmaterialet (dagsorden, regnskab, budget, årsberetning mm.) tidligst 14 dage før – og ikke senere end 5 hverdage før – på input@ma-kasse.dk. Hvis du ikke gør det, modtager du automatisk en pdf-udgave af materialet et par dage før generalforsamlingen. MA yder tilskud til transport til og fra generalforsamlingen – og byder også på lidt til gane og mave. Alle medlemmer er velkomne.

Undervejs opfordrer dirigenten medlemmerne til at stille spørgsmål – det kan man, når man får ordet (online og fysisk). Det valgte onlineformat betyder, at alle kan se alle – og alle kan høre den person, der har ordet.


Tilmeld dig gerne nu
Men uanset hvad – tilmeld dig nu, og angiv venligst, om du vil deltage fysisk eller online, tak!

Deadline for tilmelding er den 20. november kl. 10.00, så vi kan nå at registrere dig og maile instruktioner, afstemningslinks mm. Allerede nu kan du se årets beretning her.
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00