MA’s kontorer er åbne igen. Læs mere om genåbning og coronasituationen her.

WEBINAR: Dit første job inden for miljø og natur

Drømmer du om at arbejde inden for natur og miljø? Så kom til webinar, og mød en nyuddannet biolog og en leder fra Naturstyrelsen i Randbøl, som begge giver et indblik i, hvad der skal til for at lande det første job.

Mød cand.scient. i biologi Line Ochelka, som er nyuddannet og nyansat fuldmægtig i Naturstyrelsen i Randbøl.

Line giver os et indblik i sin baggrund indenfor studiet og hvordan hun fik det første job i Naturstyrelsen. Hun fortæller desuden om, hvilke opgaver hun har, og hvordan hun bruger sin faglighed.

Du møder også Signe Nepper Larsen, som er cand.scient. i biologi og vicedirektør i Naturstyrelsen. Signe har arbejdet inden for natur siden studiet.

Du får dermed også arbejdsgiverens vinkel på, hvad hun ønsker, at kandidaterne kan rent fagligt, og hvilke personlige kompetencer hun lægger vægt på, når der skal ansættes en ny medarbejder.

Webinaret henvender sig primært til naturvidenskabelige studerende og kandidater.

 

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værterne er synlige og hørbare. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
23. september
10:00 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
23. september 2021, kl. 09:00
Deltagerantal
55 pladser tilbage ud af 100
Du vil møde
Fuldmægtig
Line Ochelka
Naturstyrelsen
Vicedirektør
Signe Nepper Larsen
Miljøstyrelsen
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Sidsel Paulsen
Karriererådgiver
Kirsten Lund