Mød grundlæggerne af Shaping New Tomorrow, som sætter fokus på grøn omstilling - MA-Kasse

Mød grundlæggerne af Shaping New Tomorrow, som sætter fokus på grøn omstilling

Den grønne omstilling – hvad rager det mig?

MA inviterer dig med til et inspirationsforedrag med Shaping New Tomorrow hvor grundlæggerne Kasper, Christoffer og Christian vil inspirere andre til, hvordan den grønne omstilling kan (og bør) implementeres som en helt central del af strategien hos moderne og succesfulde virksomheder – uden at det kompromitterer konkurrence- og indtjeningsevnen. 
 Foredraget (arrangeret af FOF Aalborg) vil tage udgangspunkt i den imponerede vækstrejse som Shaping New Tomorrow har været igennem siden de fremlagde konceptet i seersuccesen, Løvens Hule, hvor grønne kollektioner, bæredygtige materialer og innovative teknologier som blandt andet recycled polyester er fundamentet for fremtidig vækst og udvikling. 
 
Kasper, Christoffer og Christian ønsker således at motivere andre til at tænke ”grønt, men kommercielt” ved at løfte sløret for hvordan en succesfuld virksomhed som Shaping New Tomorrow ser på de forretningsmæssige potentialer i den grønne omstilling fremadrettet. 

Vi mødes foran indgangen til Streetfood kl. 18.30 – selve foredraget begynder kl. 19.00 på følgende adresse:

Aalborg Streetfood
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

MA byder på et glas vand/øl/vin efter eget valg.

Lidt om Shaping New Tomorrow

Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann er barndomsvenner, og i 2015 grundlagde de Shaping New Tomorrow, et klassisk herretøjs-koncept. De er kendte for deres innovation af The Perfect Pants og The Perfect Shirt.
De tre autodidakte stiftere startede uden meget kapital og arbejdede tre år uden løn med en “learn as you go” indgangsvinkel for at få iværksætterdrømmen til at lykkedes.
I 2018 blev de for alvor landskendte efter deres deltagelse i Løvens Hule, hvor både Jesper Buch og Birgit Aaby valgte at investere tid og penge i virksomheden. Virksomheden er i rivende vækst med en florerende online forretning i både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. De tre unge stiftere driver i dag en virksomhed med over 100 medarbejdere med en omsætning på flere hundrede millioner om året.

Dato og tid
29. september
18:30 - 20:30
Sted
Aalborg Streetfood, Skudehavnsvej 35-37, 9000 Aalborg
Tilmeldingsfrist
28. september 2022, kl. 18:30
Fra MA deltager
karriererådgiver
Pia Bloch-Nielsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00