Online: Vil du være med til at sætte Brøndby på det kulturelle landkort – så er der 3 jobs her! - MA-Kasse

Online: Vil du være med til at sætte Brøndby på det kulturelle landkort – så er der 3 jobs her!

Brøndby Kulturhuse og Biblioteker står midt i en spændende udvikling, der handler om at udvikle rammerne for og indholdet af de to kulturhuse og tre biblioteker, som organisationen består af.

Brøndby er en kommune, hvor kulturen bliver prioriteret politisk på lige linje som sport og idræt, hvilket gør det sjovt at gå på arbejde og giver gode muligheder for at udvikle levende og inspirerende kulturtilbud, der taler til Brøndbyborgerne. Nogle af vores fokuspunkter i 2022 er bl.a. at opgradere husenes to scener til professionelle spillesteder, få flere børn til at interessere sig for bøger samt generelt sætte Brøndby på det kulturelle landkort.

Vi er allerede mange engagerede og kompetente medarbejdere om bord, men for at kunne indfri vores høje ambitionsniveau søger vi lige nu en skarp og passioneret kommunikator, en engageret og udadvendt litteraturformidler, samt en event- og koncertbooker, der kan rocke Brøndby.

Vi får besøg af lederen af Brøndby kulturhuse og biblioteker, Rune Erbs Ledet, der vil give gode input, så du kan skrive den bedste ansøgning, hvis det er noget for dig!

Rune Erbs Ledet har arbejdet med kultur, musik, forretningsudvikling og oplevelsesøkonomi mange spændende steder som f.eks. Roskilde Festival, Amager Bio, Tivoli, Kb hallen og Wonderful Copenhagen, inden han blev leder i Brøndby.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da undervisningen på dette onlinekursus foregår via Zoom.  Du vil modtage en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
11. januar
09:30 - 11:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
11. januar 2022, kl. 08:30
Du vil møde
Leder
Rune Erbs Ledet
Brøndby kulturhuse og biblioteker
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Knudsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00