Online workshop: Bliv bedre til at præsentere dig i jobsøgningssammenhæng - MA-Kasse

Online workshop: Bliv bedre til at præsentere dig i jobsøgningssammenhæng

Vil du give en kort præsentation af dig selv?

Sådan indledes mange jobsamtaler, og måske er du en af dem, der kommer lidt på glatis i den situation. Nu er der hjælp at hente!

Deltag i kurset, hvor Rhetor giver dig et retorisk bud på, hvordan du med klare målsætninger, god brug af brobygning til tilhøreren og gode eksempler kan give et oplæg om dig selv i jobsøgningssammenhæng. Værktøjerne kan bruges bredt og ikke kun til elevatortaler.

Du bliver skarpere på at sælge dig selv ved at flytte fokus over på at levere et godt, modtagerorienteret oplæg. Det hjælper nemlig mange at flytte fokus væk fra, at de skal tænke på sig selv, og over på at de skal tænke på tilhørerne.

Kurset starter med, at alle holder en præsentation i mindre grupper. Derefter introduceres en række konkrete værktøjer, som indarbejdes i oplægget. Til sidst holder alle igen den forbedrede præsentation i mindre grupper.

Undervisningen foregår ved en blanding af oplæg, diskussion og eksempler. Du får feedback af dine meddeltagere efter principper som Rhetor fremlægger.

Du skal forberede dig!

Du skal forberede en præsentation af dig selv på højest tre minutter, som du kan holde for en mindre gruppe af de andre deltagere. Præsentationen skal tage udgangspunkt i en konkret situation. Du kan f.eks. forestille dig, at du skal præsentere dig selv til en jobsamtale, til nogle deltagere på en messe eller til et kaffemøde.

Du skal forberede dig i forhold til en konkret modtager, et konkret sted osv, sådan så du kan fortælle de andre deltagere, hvilken situation de skal forestille sig, at oplægget skal holdes i. Det må både være en videosituation og et fysisk møde.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da undervisningen på dette onlinekursus foregår via Zoom. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
22. februar
12:30 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
22. februar 2022, kl. 11:30
Du vil møde
Rådgivende retoriker
Andrea Plovgaard Frederiksen
Rhetor
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00