Vil du arbejde med sårbare og udsatte grupper i samfundet? - MA-Kasse

Vil du arbejde med sårbare og udsatte grupper i samfundet?

Mange organisationer og foreninger, som arbejder med frivillighed, drives både af lønnede og frivillige i fællesskab. Så kom med, og hør om at arbejde i den frivillige verden, og få inspiration til din jobsøgning.

Arbejdet kan være på mange niveauer og inden for en lang række temaer. Fælles for temaerne er, at de hver især gør en stor forskel og hjælper de tusindvis af udsatte og sårbare grupper i det danske samfund.

Vi har inviteret Nini Jolander, leder hos De Frivilliges Hus (Aalborg), som er en selvejende institution (fond), i studiet. Hun vil fortælle om, hvad man arbejder med i hendes organisation og give hendes bud på vejen til et job inden for frivillighed.

Nini har en bred erfaring fra bl.a. Red Barnet, Frivilligcenter Skive og som bestyrelsesmedlem hos Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark. Hun har en uddannelse i musik, experience management og som skuespiller.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

Dato og tid
26. april
10:00 - 11:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
26. april 2022, kl. 09:00
Du vil møde
Leder
Nini Jolander
De Frivilliges Hus i Aalborg
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Bloch-Nielsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00