Vil du hjælpe de danske virksomheder med at implementere persondataforordningen (GDPR)?

Helt nye jobmuligheder for akademikere. 

De danske virksomheder behøver hjælp med den praktiske implementering af persondataforordningen. Mange virksomheder troede, at forordningen, der trådte i kraft i 2018, ville dø med tiden. Men en helt anden virkelighed har ramt dem. Persondataforordningen er mere aktuel end nogensinde. Det er tydeligt nu for alle, at virksomhederne skal have styr på deres data, så dokumentationen og sikkerheden i forbindelse med brugen og opbevaringen af kundernes og medarbejdernes personlige data er i orden.  

Vi har inviteret erhvervsrådgiver, GDPR-specialist og advokat Nina Wahl Asmussen til at komme og fortælle, hvor hun ser de helt nye jobmuligheder for vores dygtige akademikere – det være sig de nyuddannede eller dem med god erfaring. Herunder vil Nina dele, hvordan hun har hjulpet hundredvis af akademikere ind i gode og attraktive GDPR-job. 

Dagsorden:

  • Hvorfor er persondatalovgivningen mere aktuel end nogensinde?
  • Forståelse af og respekt for, at persondatarettigheder er en del af vores borgerrettigheder. 
  • Hvorfor er EU-lovgivningen så forskellig fra amerikansk lovgivning?
  • Datatilsynets rolle – nationalt og internationalt?
  • Virksomhederne har et fornyet fokus på GDPR. Tiltag etableret af virksomhederne i 2018 er forældede; Datatilsynet kommer på uanmeldt besøg og udskriver bøder. 
  • Datatilsynets fokus?

Lovgivningen er nem at forstå, men meget svær at implementere og vedligeholde.  

  • Hvilken hjælp har virksomhederne brug for? Hvorfor akademikerne? 
  • Kompetencer og jobsøgningsprocessen skal være absolut tydelig.
  • Kompetencer og udviklingsmuligheder?
Dato og tid
27. oktober
09:30 - 12:00
Sted
MA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist
27. oktober 2021, kl. 08:30
Deltagerantal
23 pladser tilbage ud af 30
Du vil møde
GDPR specialist
Nina Asmussen
Itucation