Web 3: Hvordan bliver fremtidens kommunikation og markedsføring? - MA-Kasse

Web 3: Hvordan bliver fremtidens kommunikation og markedsføring?

Gik du glip af Jonas’ oplæg på KOM22? Så har du nu chancen for at høre mere om fremtidens kommunikation og markedsføring på de digitale medier!

Metaverse, NFT’er og krypto – vi har alle hørt ordene, men hvad betyder det egentlig, og ikke mindst: Hvad betyder det for vores arbejde?

Fremtidens måde at bruge internettet på kan samles under begrebet Web 3, og Jonas Rosbech vil fortælle om, hvad det betyder, og hvordan det vil forme vores måde at bruge kommunikation og markedsføring på. Ifølge ham vil vores eksterne kommunikation i fremtiden vil være baseret langt mere på communities end på traditionel annoncering, og fremtidens kommunikationsmedarbejder skal derfor først og fremmest være dygtig til community management.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Til gengæld kan du stille spørgsmål eller komme med kommentarer via chatten. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
2. juni
10:00 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
02. juni 2022, kl. 09:00
Du vil møde
SoMe specialist
Jonas Rosbech
Co-Founder og CMO, Digital Renaissance
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Ginna Sørensen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00