For virksomheder

Hvem er MA’s medlemmer?

De fleste medlemmer i MA er humanister og scient.er. Dertil kommer en stribe fagligheder fra især det samfunds- og sundhedsvidenskabelige område.

Vores 82.000 medlemmer arbejder typisk med projektledelse, kommunikation, forskning, administration, undervisning, programmering, it, læring, konsulentarbejde, sundhed, HR eller er selvstændige.

Knap halvdelen er ansat i det private, resten i den offentlige sektor.

Vi har et dybdegående kendskab til vores medlemmers kompetencer og baggrund og vil hurtigt og nemt kunne matche dem med jeres virksomheds behov og ambitioner.

MA’s medlemmer løser f.eks. opgaver med

• Kvalitetssikring af produkter og processer
• Intern kommunikation i virksomheden, f.eks. intranet og nyhedsbreve
• Evaluering af arbejdsprocesser
• Projektledelse på tværs
• Ny viden på baggrund af virksomhedens eksisterende data
• Salg og markedsføring via digitale kanaler
• Kommunikation til fastholdelse af eksisterende og hvervning af nye kunder
• Brobygning mellem produkt og kunde

Tallene taler for sig selv

Små og mellemstore virksomheder, der ansætter deres første akademiker, vil efter tre år have gennemsnitligt 4,5 flere ansatte.

Samtidig vil værditilvæksten på de tre år være 38 procent højere end i lignende virksomheder uden akademikere ansat. *Epinion analyse, 2017

Tjek ‘bevismaterialet’ i denne omfattende casesamling og mød tre af vores medlemmer herunder.

Anja forebygger cyberkriminalitet

 Anja Kivac har en kandidat i Anvendt Kulturanalyse.

Siden februar 2018 har hun været ansat i Dansk Brand – og sikringsteknisk Institut, hvor hun har været tilknyttet et projekt, som skal lære virksomheder at forsvare sig mod Social Engineering 2.0 og derigennem forebygge cyberkriminalitet.

”Jeg har blandt andet været med til at udføre de fieldtests, der er i projektet, og været med til at skrive den konkluderende rapport. Tech-branchen er virkelig vokset på mig. Jeg vil gerne efteruddanne mig i f.eks. kunstig intelligens og machine learning.”

Carsten udvikler produkter for Ampliqon

Carsten Jessen er cand.scient. i biomedicin. De seneste to år har han været ansat som molekylærbiolog i Ampliqon, som fremstiller PCR enzymer og laboratoriereagenser, der bl.a. anvendes på hospitaler og universiteter over hele verden.

”Når det er mig, der skal udvikle et produkt, er det mit ansvar at få hele processen planlagt og styret, så der er styr på deadlines, forventede udgifter osv. Når alt det er på plads og godkendt af ledelsen, går jeg i laboratoriet. Typisk vil der være en lang række forsøg, der skal udføres, og det er så også mig, der står for det.”

Lene fandt drømmejobbet i detailbranchen

Lene Duve er cand.it i oplevelsesdesign. I 2017 fandt hun drømmejobbet som grafiker og markedsføringsansvarlig på sirup.dk, en online mode-webshop med base i Aalborg.

”Jeg laver grafisk design på alle vores kanaler: webshop, sociale medier, nyhedsbreve og magasin. Jeg laver også markedsføringsopgaver, generel kundeservice, SEO-optimering og meget mere! Det er fagligt udfordrende og givende at arbejde hele vejen rundt – fra idé og strategi til handling og evaluering.”

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00