Job & Karriere

Vil du være vækstpilot?

 SMV: Vækstpilotordningen er for små og mellemstore virksomheder (SMV), der står med en omstillingsopgave og har brug for nye kompetencer. Igennem puljen kan en SMV søge om et løntilskud på 50 % (maks. 15.000 kr./mnd.) i op til 6 måneder til ansættelse af DIG som vækstpilot. På landsplan kan der ansættes 350 vækstpiloter.

Virksomheden skal have et behov for omstilling, og det er i den proces, du kan spille en rolle. Det kan eksempelvis være omstilling inden for projektledelse, produkt- og konceptudvikling, procesoptimering, digitalisering, HR, salg, bæredygtighed og eksport.

I forbindelse med ansættelsen får vækstpiloten mulighed for at gennemføre et kort kompetencekursus i relation til opgaver og virksomhedens behov. Programmet er i gang med at blive udrullet, og erhvervshusene står for godkendelsen af hver enkelt vækstpilotaftale.

Hvad er en vækstpilot?

En vækstpilot er en ny medarbejder, som inden ansættelse skal være registreret ledig i Danmark og have en uddannelse (fra faglært til akademiker). Ordningen giver ledige mulighed for op til seks måneders ordinær ansættelse som vækstpilot i en af de små og mellemstore virksomheder (SMV).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan gør du:

Hvis du allerede kender en SMV, som kunne være interesseret i at ansætte dig som vækstpilot, så skal de ansøge om at få dig! Det gør de her.

Har din virksomhed en konkret omstillingsopgave, kan du begynde på ansøgningen. 

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00