Kurser & Møder

Mød vores karriererådgivere

Har du behov for at tale om dine jobmuligheder, få input til kompetenceafklaring eller få feedback på cv og jobansøgning? Du kan få en personlig samtale, enten over telefonen eller ved et møde.

På vores fire kontorer har vi karriererådgivere, som alle har bred viden om de akademiske arbejdsområder. Du kan læse karriererådgivernes egne profiler her på siden. 

Vi udbyder løbende tider til samtaler via vores bookingsystem.

Søger du en bestemt karriererådgiver, som er fuldt booket, så prøv igen på et senere tidspunkt, eller book en samtale med en anden karriererådgiver. Vi kan desværre ikke altid garantere, at du kan komme til at tale med lige præcis den ønskede karriererådgiver (fx i ferieperioder og lignende).

Mød vores rådgivere i København

Henrik Schroll Graae

Henrik er cand.mag. i filosofi og historie og har derudover taget pædagogikum.

Henrik har mange års erfaring som underviser på både gymnasium, universitet og aftenskole og har derudover arbejdet som rekrutteringskonsulent.

I sin karriererådgivning lægger Henrik især vægt på den uopfordrede jobsøgning samt vigtigheden af research og netværk.

Sisse Kjæmpe Graversen

Sisse er uddannet historiker og arkæolog og har tidligere arbejdet for Varde Museum og som rekrutteringsmedarbejder i flere vikarbureauer.

Sisse er særligt interesseret i formidling, didaktik og kommunikation, kunst, kultur, litteratur, sundhed og kost.

I sin karriererådgivning har Sisse bl.a. fokus på brugen af LinkedIn og netværk, uopfordret jobsøgning og grafisk facilitering. Et af hendes specialområder er mulighederne for uddannelse, mens man er på dagpenge.

Kirsten Lund

Kirsten er cand.scient. i biologi og har tidligere undervist i naturfag og været studievejleder / AC-medarbejder.

Kirsten har en stor viden om miljø og klima og følger især jobområdet for naturvidenskab med vægt på miljø, natur og medicinalbranchen.

I sin karriererådgivning lægger hun bl.a. vægt på brugen af LinkedIn, og så har hun særlig indsigt i vilkårene for seniorer på arbejdsmarkedet.

Søren Voldum-Clausen

Søren er cand.agro. i husdyrbrug og tredjeverdensforhold og cand.mag. i voksenpædagogik og udviklingsstudier. Samtidig er han uddannet coach.

Søren har mange års erfaring fra ngo-branchen. Han har arbejdet i Danidas Fellowship Programme og i længere perioder i flere tredjeverdenslande.

Søren er særligt interesseret i dagpengesystemets mange regler og muligheder – også hvad gælder jobcentrets indsats, aktiveringsmuligheder og regler i sygedagpengesystemet. Han sidder med mange af MA’s medlemsadvokatsager.

Lene Jørgensen

Lene er cand.phil. i historie og har 18 års erfaring som karriererådgiver.

Lene har bl.a. stærke kompetencer i rådgivning og undervisning inden for iværksætteri, jobmuligheder i små og mellemstore virksomheder, personlig branding og job i gymnasieskolen.

René Harboe Jensen 

René er cand.mag. i kommunikation og har flere års erfaring med rekruttering og rådgivning.

Renés interesser og netværk befinder sig især inden for undervisning, kunst, kultur og kommunikation. I sin karriererådgivning lægger han bl.a. vægt på den uopfordrede kontakt og den individuelle kompetenceafklaring.

René er samtidig en af MA’s virksomhedsrådgivere, der arbejder målrettet på at bygge bro mellem vores medlemmer og arbejdsmarkedet.

Birgitte V. Rasmussen

Cand.mag. i folkloristik og kulturformidling

I sin karriererådgivning er Birgitte optaget af sparring på jobsøgningsprocessen – retning, inspiration, research og kontakt til arbejdsgiver og hvordan såvel refleksion som handling kommer i spil.

Birgitte arbejder også med ledighedsstress og har her særligt fokus på struktur og projektstyring i jobsøgningen, samt at understøtte energi og motivation.

Lene Vittrup

Lene er cand.ling.merc. og derudover uddannet kognitiv psykoterapeut (exam.).

Lene har 15 års erfaring fra det private erhvervsliv inden for markedsføring, PR og kommunikation. Har siden som kognitiv psykoterapeut specialiseret sig i ledighed, identitet og selvværd.

Lene står for at afholde MA’s workshops om ledighedsstress og assertiv kommunikation og er i sin karriererådgivning særligt optaget af kompetenceafklaring og jobsamtaletræning.

Karin Rose Kolding

CBA i ledelse og cand.mag. i psykologi og historie – områderne Sundhed, Pharma/medico, Velfærdsteknologi, Smart City og kommunerne. Desuden ledelse og organisations- og innovationsprocesser.

Ginna Sørensen

Ginna er cand.phil. i dansk og har derudover læst erhvervsøkonomi på CBS.

Inden Ginna kom til MA, arbejdede hun i mange år med udvikling, kommunikation, markedsføring og ledelse.

Hun har tidligere været både afdelings- og divisionschef og ved især meget om kulturområdet, kommunikation, turisme, digitalisering, bæredygtighed, sikkerhed, frivilligledelse, undervisning, iværksætteri og projektledelse.

Didem Ljungqvist-Duran

Didem Ljungqvist-Duran

Didem er cand.mag. i italiensk og historie.

I sin karriererådgivning har Didem fokus på overgangen fra studiet til (dagpenge og senere) arbejdsmarkedet, og er her særligt optaget af processen for at sikre en målrettet strategi. 

Udover sine aktiviteter i MA, afvikler Didem også MA’s workshops og arrangementer på KU og RUC.

Nina Korsholm

Nina har en kandidatgrad i fødevarevidenskab, HD 1. del og en proceskonsulentuddannelse.

Nina har i de første 10 år af sit arbejdsliv arbejdet med QC, produktion, udvikling, teknisk salg og marketing hos nogle af Danmarks største ingrediensvirksomheder. Efterfølgende foretog hun et brancheskifte og har, inden hun kom til MA, bl.a. arbejdet med at fremme børn og unges interesse for naturfag.

I sin karriererådgivning er Nina særligt optaget af, hvordan man kan tage arbejdsgiverens behov på sig og turde kommunikere konkret ind i de behov.

 

Pia Knudsen

Pia er cand.negot. i fransk og har tidligere arbejdet med salg, marketing, kommunikation, sponsorater og eventmarkedsføring i virksomheder som Carlsberg og Tivoli, ngo’er og reklamebranchen.

Hun har også beskæftiget sig med projektledelse i både Danmark, Europa og Asien og bruger disse erfaringer til at rådgive MA’s medlemmer om job i udlandet og brugen af fremmedsprog i arbejdslivet.

Pia afholder bl.a. workshops i forretningsforståelse og lægger i sin karriererådgivning stor vægt på at coache og motivere.

 

Kasper Mølgaard

Kasper er cand.it. og har desuden ansvar for MA’s tilbud på engelsk.

Kasper har flere års erfaring som it-projektleder og har derudover arbejdet med LinkedIn, videoredigering samt kampagner på de sociale medier.

En af hans interesser er at følge tendenserne på fremtidens arbejdsmarked, særligt i forhold til konsekvenserne af automatisering og kunstig intelligens.

 

Trine Paludan Jakobsen

Trine har en kandidat i antropologi og en ph.d. fra CBS. Hun er desuden certificeret coach og har i sin karriererådgivning fokus på motivation og nye vinkler på styrker og kompetencer.

Trine har 25 års erhvervserfaring, bl.a. som konsulent inden for innovation, user research, service design, velfærdsområdet, forretningsudvikling og socialt udsatte.

Hun har også forsket og undervist som ph.d. og ekstern lektor.

 

Henrik Due Jensen

Henrik er cand.merc. og har solid erfaring med ledelse, marketing og markedskommunikation.

Han har bl.a. arbejdet som rådgivende konsulent og leder i flere år og har bred indsigt i konsulentbranchen og den private sektor.

Henrik er MA’s specialist i ledelsesrådgivning og karriere-/sporskifte. Han er også specialist i tolkning af tests og personlighedstests i forbindelse med ansættelsesforløb. Henrik står bl.a. bag udviklingen af personprofilværkøjet – MA Personprofil.

Henrik er i sin karriererådgivning særligt optaget af kompetenceafklaring og rådgivning ift. jobsamtalen.

Henrik har en række proceskonsulent- og coachuddannelser bag sig, hvorfra han henter metoder til sin rådgivning.

 

Fredi Falk Vogelius

Fredi er oprindelig uddannet som Ba.Sc.E.E. og har over 14 års erfaring med karriererådgivning og genplacering. Han er derudover internationalt certificeret Co-Active coach fra CTI i London.

Fredi har stor viden om, hvordan du bruger LinkedIn i din jobsøgning, og har over 10 års erfaring med projektledelse fra store virksomheder i både ind- og udland. 

Fredi er certificeret i de mest anerkendte personlighedstests og har bl.a. udviklet persontypetesten på Jobindex. Han har også stor erfaring med opstart af egen virksomhed og kan give vejledning omkring SEO-optimering.

 

Bettina Skårup

Bettina er uddannet cand.mag. i Idéhistorie og Organisationsanalyse, og har efteruddannet sig inden for proceskonsultation, facilitering, coaching, virksomhedsrådgivning og bæredygtighed.

Bettina har selv drevet virksomhed i 15 år, hvor hun bl.a. har faciliteret ledernetværk, rådgivet selvstændige og været projektkoordinator på en række forskningsprojekter om bl.a. teknologiimplementering.

Bettina har et bredt kendskab til mange forskellige brancher på det offentlige og det private arbejdsmarked, herunder branche- og interesseorganisationerne. I sin rådgivning lægger Bettina vægt på både nytænkning og kreativ kompetenceafklaring.

 

Mød vores rådgivere i Aarhus

Bente Møller

Bente er uddannet cand.phil. i dansk og kommunikation og har derudover efteruddannet sig, bl.a. som karriererådgiver, coach og stresscoach. Bente er endvidere certificeret i DiSC personprofilanalyser.

Inden Bente kom til MA har hun været konsulent inden for salg, ledelse og personlig udvikling. Derudover har hun i flere år været konsulent og områdeleder hos Anden Aktør og arbejdet med karriererådgivning og outplacement. Senest har Bente haft selvstændig virksomhed, primært med konsulentopgaver inden for outplacement, karriererådgivning og præsentationsteknik.

Tine Vesth Nielsen

Tine er cand.phil. i historie og har siden efteruddannet sig i bl.a. coaching og organisationsantropologi.

Før Tine kom til MA, arbejdede hun som forskningssekretær, administrativ mellemleder og drifts- og udviklingskonsulent. I kraft af sin erfaring og sit netværk herfra har hun bred indsigt i forskning, ledelse, undervisning, sundhedssektoren og offentlig forvaltning.

Nogle af Tines specialområder i karriererådgivningen er job i gymnasiet, kompetenceafklaring og overbelastning og stress.

Jeanette Bach

Jeanette er cand.it. med speciale i organisationsudvikling og kommunikation.

Hun har flere års erfaring inden for forskning, kultur og museumsområdet, hvor hun bl.a. har arbejdet med projektledelse, fundraising, udstillinger og arrangementer.

Udover at rådgive medlemmer og afholde workshops er Jeanette en af MA’s virksomhedsrådgivere, der arbejder målrettet på at bygge bro mellem vores medlemmer og arbejdsmarkedet.

Mette Busk Sørensen

Mette er cand.mag. i religionsvidenskab og historie og har en master i vejledning. Hun har bred erfaring med karriererådgivning og arbejder meget med overgange mellem uddannelse og job og på arbejdsmarkedet generelt.
På grund af tidligere ansættelser i uddannelsessektoren har Mette en bred viden om både humanisters og scient.ers arbejdsmarked. Hun rådgiver bl.a. om ansøgningsmateriale, jobsamtale og brancheskifte.

Mette Hyldborg Knudsen

Mette er uddannet cand.mag. i pædagogik og har efteruddannet sig til uddannelses-, erhvervs- og karrierevejleder. Inden Mette kom til MA har hun arbejdet som vejleder, mentor og sps-person i UU, på erhvervsskoler og på efter- videreuddannelsesområdet. Hun har derfor et bredt kendskab til uddannelsesområdet og det pædagogiske felt. Mette er stærk til kompetenceafklaring, har et godt øje for at se nye muligheder i arbejdslivet og holder et handlingsorienteret perspektiv på den motiverende samtale. Udover samtaler laver hun også workshops.

Jakob Neister

Jakob er cand.public. fra SDU.
Han har flere års erfaring inden for mediebranchen, hvor han bl.a. har arbejdet med projektledelse, tv-tilrettelæggelse, visuel formidling, undervisning og content creation.
Han har en bachelor i Idræt og sundhed og har derfor også indsigt i hele sundheds- og kulturområdet og cand.scient.- arbejdsmarkedet.
Jakob arbejder både med rådgivning og workshops og har i sin vejledning særligt fokus på motivation, kompetencer, brobygning til arbejdsmarkedet, samt mulighederne for et sporskifte i arbejdslivets mange karriereretninger.

Kim Gibhart Christensen

Kim er uddannet cand.merc. i International Business og har erfaring som leder og konsulent.

Han har startet flere små virksomheder op og arbejdet i sin egen virksomhed i 10 år.

Han brænder for arbejdet med at hjælpe selvstændige, iværksættere og freelancere med at opbygge og udvikle deres virksomhed samt arbejde med strategi, salg og markedsføring på en bæredygtig måde.

Det bæredygtige arbejdsliv er højt på agendaen for Kim, der gerne hjælper MA’s medlemmer med at finde frem til, hvad det gode arbejdsliv er for dem. I sin rådgivning har Kim en coachende tilgang, der sigter mod at skabe fremdrift og motivation hos den enkelte.

Mød vores rådgivere i Odense

 

Bitten Eskesen

Bitten er cand.mag. i historie og datalingvistik og har flere års erfaring fra det offentlige og ngo-branchen.

Ud over at tilbyde generel karriererådgivning har Bitten en særligt stor viden om frivilligt ulønnet arbejde og efteruddannelse.

Line Svindt 

Line er cand.scient. i idræt og sundhed og har tidligere erfaring med karrierevejledning af studerende på SDU. Hun er tidligere uddannet i detailbranchen.

I sin karriererådgivning har Line bl.a. fokus på, hvordan man bedst finder balancen mellem motivation og præstation i en periode i livet, hvor der kræves ekstra meget af én.

Rasmus B. Laursen

Rasmus er ph.d. og har tidligere arbejdet som både forsker og underviser.

Rasmus har bl.a. stor indsigt i hele sundheds- og kulturområdet og STEM- og cand.scient.- arbejdsmarkedet.

Nogle af Rasmus’ specialområder i karriererådgivningen er uopfordret jobsøgning, freelance og selvstændig virksomhed.

Aleksandra Natalia Jensen

Aleksandra er cand.merc. i strategi, organisation og HR og BA negot. i spansk og engelsk.

Aleksandra har indblik i rekrutteringsprocesser og i virksomheders forventninger til akademiske profiler. Aleksandra har erfaring i at vejlede jobsøgere på engelsk.

Aleksandra er det primære bindeled mellem Syddansk universitet og Magistrenes a-kasse.  

 

Mød vores rådgivere i Aalborg

Pia Bloch-Nielsen

Pia er cand.mag. i fransk og internationale forhold og har mange års erhvervserfaring fra forskellige verdener – bl.a. fra ambassade, universitet, rekrutteringsvirksomhed og store internationale virksomheder.

Hun har særligt arbejdet med rekruttering af højtuddannede, HR og marketing på både det offentlige og private arbejdsmarked. Pia er også tovholder på flere af MA’s brobygningsarrangementer.

I sin karriererådgivning lægger Pia meget vægt på den strategiske vinkel og konkrete råd, som kan eksekveres i praksis.

Berit Andersen

Berit er cand.phil.com og har mange års erfaring som ekstern HR/udviklingskonsulent fra TACK  Training og Cultivator og markman, hvor hun har fungeret som facilitator, projektleder, underviser og coach.

Berit har også været salgsdirektør hos Beaute Pacifique og prøvet lykken som selvstændig.

Nogle af Berits specialområder i karriererådgivningen er job i gymnasiet, outplacement, virksomhedsforståelse og stress/ledighedsstress.

Mikkel Sandager Pedersen

Mikkel er cand.mag. i dansk og historie og har stor erfaring inden for beskæftigelsesområdet.

Han har bl.a. arbejdet som projektleder i konsulenthuset Ballisager, hvor han har været tovholder på kontaktforløb for højtuddannede. 

En af Mikkels spidskompetencer er at hjælpe nyuddannede, fx når der skal lægges en jobsøgningsstrategi eller handlingsplan.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00