Om MA

Sådan opstiller man

Opstilling af lister, anmeldelse af kandidater og registrering af stillere foregår via et digitalt valgsystem. En liste skal udpege en listerepræsentant, som bliver ansvarlig for at administrere og koordinere opgaven. 

En listerepræsentant får adgang til valgsystemet ved at skrive til MA’s sekretariat på valg@ma-kasse.dk. Der åbnes for registrering af listerepræsentanter fra den 30. august 2022. 

Listerepræsentanten opretter herefter listen og kommunikerer med kandidater og stillere via sin egen mail og valgsystemet.

En kandidat skal aftale sin opstilling med listerepræsentanten. Listerepræsentanten giver via valgsystemet kandidaten adgang til valgsystemet ved at sende linket til valgsystemet. Kandidaten tilmelder sig herefter selv og bliver bekræftet som opstillingsberettiget i valgsystemet via MitID. 

Listerepræsentanten inviterer også stillere via valgsystemet. Når det sker, får stilleren en mail fra valgsystemet, som via et link til valgsystemet og MitID bekræfter, at stilleren er enig og berettiget til at være stiller ved valget.

Listerepræsentanten kan godkende eller afvise kandidater og stillere, ligesom rækkefølgen af kandidaterne kan ændres indtil den 17. oktober 2022 kl. 15.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00