Medlemskab

Også mange fordele, når du er i job

Du får både økonomisk tryghed og en stribe karrierefordele for dit kontingent.

Se selv!

Økonomisk tryghed

Kontingentet er som bekendt fradragsberettiget, så du betaler reelt 300 kr. om måneden for til gengæld at være sikret ca. 19.700 kr. i dagpenge. Hver måned i to år – hvis uheldet er ude, og du pludselig mangler et job.

Og skulle du pludselig stå uden job, guider vi dig gennem dagpengejunglen, så du får den økonomiske støtte, du har krav på.

Ekstra økonomisk tryghed: Lønsikring

Med dit medlemskab af MA er du sikret ret til dagpenge – ca. 19.700 kr. om måneden for de fleste, som er i beskæftigelse. Med en lønsikring kan du lægge op til 30.000 kr. oveni pr. måned. En lønsikring er en god måde at sikre dig mod en større økonomisk nedgang, hvis du mister dit arbejde. Den mindsker afstanden mellem dagpengene og din tidligere løn betydeligt.

Læs mere om lønsikring her.

Del af et fagligt fællesskab

Som medlem hos MA får du ikke kun adgang til rådgivning af vores eksperter om dine dagpenge og din karriere.

Du får også adgang til et fagligt fællesskab med ca. 86.000 medlemmer.

Det er ildsjæle, du har mulighed for at møde i vores mange workshops om jobsøgningsstrategi, den gode ansøgning, LinkedIn osv. Eller som du kan netværke med i vores utallige branchearrangementer, virksomhedsbesøg og events.

Se nærmere på MA’s mange arrangementer.

Mange konkrete tilbud

Som medlem hos MA har du gratis adgang til vores brede udbud af kurser og møder, ligesom du til enhver tid kan booke en individuel karrieresamtale.

1. Din personlige karrierådgiver: Du vælger frit, hvilken karriererådgiver du ønsker at sparre med.

2. Effektiv sparring på din jobsøgning: Måske overvejer du et jobskift? Gennem vores mange workshops får du hjælp til din kompetenceafklaring og til at udforme en fokuseret ansøgning og et skarpt cv. Vi guider dig frem til den bedste jobsøgningsstrategi ud fra din uddannelse og dine kompetencer, og du får opgraderet din LinkedIn-profil.

3. Indgang til arbejdsmarkedet:

  • Branchearrangementer – du kan deltage på vores mange branchearrangementer, hvor du gennem dialog med de deltagende virksomheder og organisationer får branchekendskab, indblik i jobåbninger og mulighed for netværk med potentielle arbejdsgivere.
  • Events – MA inviterer til events som ”Velfærdens Innovationsdag”, iværksætterieventen TechBBQ og Folkemødet. Her kan medlemmerne få inspiration, ”jobspotte” og netværke med potentielle arbejdsgivere.
  • Talentprogrammer – MA afholder hvert år talentprogrammer, hvor vi sammensætter forskellige fagligheder til at løse konkrete virksomhedsudfordringer. Senest deltog fem store virksomheder med en aktuel udfordring, og 60 medlemmer gav bud på løsninger på opgaven.
  • Virksomhedsbesøg – MA arrangerer virksomhedsbesøg, hvor du får konkret indblik i virksomhedskultur, arbejdsopgaver og medarbejderprofiler.
Vi kender vejen til dit drømmejob

Fordi vi er specialister i din uddannelse, dine kompetencer og det aktuelle arbejdsmarked, kan vi sammen udvikle en effektiv jobstrategi for dig.

Det indebærer, at du bliver helt klar på:

  • i hvilke typer af job og brancher du kan tilføre maksimal værdi med den specifikke baggrund, du har.
  • hvordan du bedst præsenterer dine kompetencer og styrker over for potentielle arbejdsgivere.
Mød os lokalt

MA har kontorer i både Aalborg, Odense, Aarhus og København.

Det er herfra vi følger med i det lokale arbejdsmarked og rådgiver vores medlemmer.

Klik for informationer om kontorernes adresser, adgangsforhold mm.:

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00